GPT Autoclicker

De GPT Autoclicker bestaat nog wel, de GPT programma’s laten echter de laatste tijd te wensen over. De verdiensten zijn enorm teruggelopen en de GPT programma’s hebben duidelijk een andere koers ingeslagen.

Er zijn maar weinig mensen die voor hun plezier naar reclame gaan zitten kijken. Reclamemakers zijn zich hiervan bewust en zoeken naar nieuwe manieren om hun producten onder de aandacht te brengen. Het idee is om de persoon voor wie de reclame bedoeld is te belonen namelijk: de consument en dat ben jij!

Reclame is zeer kostbaar…
Het verspreiden van folders is niet goedkoop (papier, drukkosten, bezorgkosten) en dan is het nog maar de vraag of de folder door de consument gelezen wordt. De praktijk wijst uit dat deze ongezien bij het oud papier belanden. Zeer kostbaar en slecht voor het milieu.
Dit kan beter. Daarom is het plan opgevat om de consumenten zelf te belonen voor het bekijken van reclame.

Zo werkt het
Als je je zich aanmeld bij de verschillende websites kun je aangeven wat jouw interesses zijn. Vervolgens ontvang je mails met daarin een link naar een advertentie. Als u deze een aantal seconden bekijkt wordt u daarvoor beloond. Adverteerders betalen zo’n bedrijf voor het versturen van op maat gesneden e-mails en aanbiedingen. En die bedrijven geven een percentage van dit geld weer door aan haar leden. Zo simpel is het. En net als met gewoon reclamedrukwerk kost je dit niets en je bent tot niets verplicht.

Probeer het eens uit. Je kan zich te allen tijde weer uitschrijven.

Je kunt het ook nog eens automatiseren
Met een zogenaamde Autoclicker kun je dit proces ook nog eens automatiseren, want het kost dagelijks wat moeite om alle mails te openen van de verschillende spaarprogramma’s. Met een Autoclicker gaat het voor jou automatisch.
Geld verdienen aan de lopende band.

3 Responses to GPT Autoclicker

  1. ik thuis zoek inpak werk.

  2. Jep een goede download! THX

  3. seipsTile

    wat ik zocht, bedankt

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *